Plantilla, staff i directiva visitem el museu del CE Manresa

L'expresident del club Manel Sánchez, que dirigeix el museu del CE Manresa, ha dedicat un espai del museu a l'ascens, i el club li ha volgut fer un regal molt especial


 
La plantilla, el cos tècnic i la directiva del CE Manresa ha visitat el museu del club, del qual l'expresident Manel Sánchez n'és el propietari. La visita ha estat amb motiu de la creació d'un espai dedicat a aquesta temporada, la de l'ascens. En aquest espai hi ha un recull de fotografies i notícies de diaris sobre les dues últimes temporades.
A banda d'això, el club ha fet entrega de la samarreta de l'ascens, i dues entrades del partit al camp de L'Hospitalet, de l'1 de maig, el dia que vam aconseguir el títol de Tercera Divisió. Sánchez ha fet un tour a tots els assistents, i ha recordat que aquesta temporada és el segon cop que s'aconsegueix el títol de Tercera en els 116 anys d'història. Molts dels jugadors veien el museu per primera vegada, i es mostraven al·lucinats amb la quantitat d'objectes, samarretes, trofeus i notícies que hi alberga. També s'han divertit veient-se en fotografies de quan jugaven al Manresa de petits.
Manel Sánchez s'ha mostrat molt content per la visita i també per l'ascens de l'equip, i ha dit:
"Estic molt content perquè s'ha aconseguit el que jo vaig voler fer fa molt temps"
"Penso que al Manresa li pertocava una categoria més alta de la que tenia"