ESC_C.E. MANRESA.png

UN PROJECTE PER IL·LUSIONAR-NOS

UN PROJECTE PER IL·LUSIONAR-NOS... ENCARA MÉS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El CE Manresa ha presentat aquest vespre el projecte i els canvis realitzats  recentment en l’estructura esportiva del club. La trobada s’ha fet a la sala d’actes de la Universitat de Manresa aprofitant l’estreta col·laboració entre les dues entitats.
Els responsables de l’exposició han estat Ferran Costa, director esportiu del CE Manresa i el coordinador general de l’àrea esportiva, Guillem Costa. Els pares i mares del futbol base han pogut conèixer, de primera mà, els objectius principals: la formació en valors i la formació en temes tècnics esportius dels joves jugadors i jugadores.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els equips, les categories, la metodologia del cos tècnic a l’hora d’entrenar i competir o la logística sobre la distribució horària han estat alguns dels temes que s’han posat sobre de la taula. El vincle entre el primer equip i la base ha servit per arrodonir la trobada i fer créixer el sentiment de club i les esperances de creixement esportiu i personal dels futbolistes. I és que en l’últim any i mig, una desena de jugadors juvenils han debutat a Tercera Divisió.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Finalment, els assistents han pogut fer preguntes per resoldre els seus dubtes i compartir valoracions.
El club, posarà a la disposició de les families que ho vulguin, el video de l’exposició.