TORNEIG PER UCRAÏNA, DEMÀ, AL CONGOST

El CE Manresa organitza demà el torneig per als refugiats d'Ucraïna. A partir de les 4 de la tarda, a l'Estadi Municipal del Congost, se celebrarà un quadrangular de veterans. La primera semifinal enfrontarà el Sabadell i el Palamós i després el Manresa i l'Espanyol. Els guanyadors jugaran la final i els perdedors, el partit per al tercer lloc. Cada matx durarà 40 minuts i, si s'acaba amb empat, es farà una tanda de penals.
L'entrada serà de 5 euros i la recaptació anirà íntegrament a la Fundació del Convent de Santa Clara. Els assistents entraran en el sorteig de quatre entrades per al partit del primer equip de l'Espanyol de diumenge al RCDE Stadium contra el Mallorca. Entre les dues semifinals, a les 16:45, es farà un acte emotiu i un minut de silenci per les víctimes de la guerra. Un grup de refugiats i un nen ucraïnès faran el servei d'honor al mig del camp. Lluís Cortès, seleccionador femení d'Ucraïna també hi serà present.

 

 

 

 

 

 

 

El torneig serà transmès pel canal de youtube del CE Manresa i pel canal de twitch de "La Grada" amb la narració del periodista Francesc Via. Aquesta transmissió és gentilesa de Vagen Motor i de Grupo Ferran. També es sortejaran dues samarretes de l'Espanyol signades. Una del primer equip actual i, una altra, dels veterans. Per entrar en el sorteig s'ha de fer un donatiu mínim de 5 euros al número de compte de la Fundació del Convent de Santa Clara: ES43 2100 3093 0722 0031 6970. Per entrar en el sorteig, es podran fer donatius fins diumenge 27 de març.
Equips com el CE Manresa i el RCD Espanyol s'han preparat per al torneig en les últimes hores
L'Ajuntament de Manresa i la Federació Catalana de futbol col·laboren amb el Torneig per Ucraïna.