ESC_C.E. MANRESA.png

TORNEIG PER UCRAÏNA

El CE Manresa ha presentat el Torneig per Ucraïna per recaptar diners per a ajudar les víctimes de la guerra 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta tarda s’ha fet l’acte de presentació del Torneig per Ucraïna que organitza el Centre d’Esports Manresa. El quadrangular serà dissabte dia 19 al Congost, i tots els diners recaptats aniran destinats a la Fundació del Convent de Santa Clara per a ajudar als refugiats de la guerra d’Ucraïna.

 

El proper dissabte dia 19 el Congost acollirà el Torneig per Ucraïna. Aquest constarà de quatre partits, en els que s’enfrontaran el CE Manresa i el RCD Espanyol com a partit inaugural a les 4 de la tarda. Seguidament, el Palamós CF i el CE Sabadell jugaran l’altre classificatòria. Els dos guanyadors s’enfrontaran per ser el campió i els dos perdedors es jugaran el 3er i 4rt lloc. Els partits seran de 40 minuts, i si al final d’aquest temps reglamentari hi ha un empat, el guanyador es decidirà en penals.

L’entrada per veure el torneig serà de 5€, i tota la recaptació, anirà íntegrament destinada a la Fundació Convent de Santa Clara per a ajudar als refugiats d’Ucraïna. Qui ho prefereixi, també pot fer el donatiu per transferència bancària a la Fundació del Convent de Santa Clara, cc: ES43 2100 3093 0722 0031 6970.

 

 

Els veterans del CE Manresa, el RCD Espanyol, el Palamós CF i del CE Sabadell es retrobaran als terrenys de joc per una causa molt important: ajudar a les víctimes de la guerra d’Ucraïna. En l’acte de presentació d’aquesta tarda han estat presents els exjugadors Francesc Ribalta, Iñaki Pérez, Álvaro Méndez i Lino Gutiérrrez. A més, han parlat el directiu del CE Manresa, Francesc Sòria, que ha explicat la implicació del club en ajudar en diferents aspectes de la societat. També ho ha fet Gabriel Prat, president de la Fundació Convent de Santa Clara, qui ha destacat que els nens refugiats que han arribat a Manresa estan molt espantats. Ha afegit que la solidaritat dels ciutadans és molt important, i que estan arribant moltes famílies que necessiten ajuda. Després, el torn de paraula ha estat pel regidor d’esports Toni Massegú, s’ha posat a disposició del club per a tot el tema logístic, i ha remarcat els valors que transmet el CE Manresa. A més, s’ha mostrat entusiasmat de poder tornar a veure a alguns dels mítics jugadors dels anys 80 enfrontant-se de nou al Congost. Esteve Olivella, delegat de la FCF, ha pres la paraula i ha expressat el seu desig de que tots els estaments de la societat estiguem a l’alçada de la situació que estem vivint i de les persones que ens necessiten. Finalment Ruth Guerrero, la presidenta, ha destacat la funció social de l’esport, i ha recordat que la difusió és molt important per a aquesta empresa, i que com més difusió, més es recaptarà per a poder ajudar a les persones que ho necessitin. Finalment, Sor Lucía Caram, que estava previst que assistís a l’acte, no ha pogut venir, però esperem que hi sigui per fer el sac inicial del torneig el proper 19 de març.

 

 

 

 

 

 

 

Tanmateix, aquest projecte solidari no el pot fer el club sol, diferents empreses i entitats ens estan ajudant. És el cas del Comité Tècnic d’Arbitres, la FCF, el restaurant Abat, Ander Mirambell, popular seguidor de l’Espanyol i exjugador i soci del CE Manresa, i que jugarà en el torneig.

Totes aquestes persones i entitats s’han organitzat per poder ajudar a les víctimes de la guerra a Ucraïna, però tots els esforços no serviran si no hi col·labores tu, assistint al Congost el dissabte dia 19. T’hi esperem!

Fotografies: Sergi Vázquez

I no us perdeu les declaracions de Gabriel Prat, president de la Fundació Convent de Santa Clara