top of page

A REESCRIURE LA HISTÒRIA A LA COPA DEL REI

A reescriure la història a la Copa del Rei
 

El Pontevedra CF serà el rival del Manresa al torneig del KO, i es reeditarà l'enfrontament de la temporada 1975-1976

El Pontevedra CF serà el rival del CE Manresa a la Copa del Rei, després que el sorteig celebrat aquest matí a La Ciudad del Fútbol de Las Rozas enfrontés aquests dos equips de Primera i Segona Federació respectivament. El CE Manresa, que torna a un sorteig de Copa del Rei en què no hi era des de fa 36 anys, ha viscut l'acte reunit al Frankfurt Cal Xavi de Manresa.

 

Directiva, cos tècnic i plantilla han esperat impacients fins que Oscar Quesada, jugador de l'Atlético Mancha Real, ha tret la piloteta del club del Bages. El partit entre el conjunt català i el conjunt gallec serà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre al Congost.

Fa 47 anys ja es va donar aquest enfrontament a la Copa del Rei, que va començar sent la Copa del Generalísimo, i va acabar aquella edició amb el nom actual. Aleshores, les eliminatòries eren a doble partit, i el Manresa va guanyar el primer partit, disputat al Pujolet. El matx va acabar amb un 2-0 pels locals gràcies a un doblet de Morelló. Malauradament, aquest resultat no va ser suficient en el partit de tornada, en què el Pontevedra CF va vèncer per 3-0, eliminant el Manresa de la Copa.

L'última vegada que el Manresa va jugar la Copa del Rei va ser el 1986, quan va caure en segona ronda del torneig, contra el Sabadell, que aleshores jugava a Primera Divisió.

bottom of page