top of page

LA REVISIÓ MÈDICA, GARANTIA DE SALUT

Tots els jugadors i jugadores del CE Manresa han de passar la revisió mèdica per a l’inici de les competicions. És la manera de saber que podem practicar esport sense riscos. És per això, que el club disposa d’un conveni amb el Centre de Medicina de l’Esport del CIMETIR de la Clínica Sant Josep on els nostres futbolistes poden passar la revisió amb un descompte. Des del club volem reforçar la importància que abans de començar a realitzar qualsevol pràctica esportiva s’hauria de conèixer si existeix cap patologia prèvia. I la millor eina per conèixer l’estat de salut són les revisions medicoesportives adaptades als infants i adolescents.

Les revisions engloben una sèrie de proves diagnòstiques com són l’estudi del ritme cardíac amb un electrocardiograma en repòs, les proves d’esforç monitoritzades i la cineantropometria, que és l’estudi de les mesures corporals per conèixer la composició corporal. També inclouen la dinanometria, que és l’estudi de força de mans i cames, l’espirometria en repòs, per conèixer la capacitat respiratòria, i altres proves per avaluar els aparells locomotors, circulatori i nerviós.

Els interessats, poden reservar cita mitjançant un correu electrònic (cimetir@clinicasantjosep.cat) o trucant al 93 872 49 31.

bottom of page