top of page

EL CE MANRESA PRESENTA ELS “RED SUNDAYS”

Dins la Campanya 3000 el club posa en marxa diferents activitats de dinamització per als dies de partit al Congost


 

​​
 

El CE Manresa vol animar encara més els partits que disputa el primer equip a l’estadi del Congost i, per això, presenta els “Red Sundays”, dins la Campanya 3000 que es va posar en marxa fa uns dies. Es tracta d’un conjunt d’iniciatives orientades a millorar l’experiència dels aficionats que acudeixen a l’estadi a animar l’equip i fer més divertits els dies de partit.


La presidenta, Ruth Guerrero, manifesta: “Cada temporada tenim més espectadors a l’estadi i volem animar-los a participar activament en els partits i que es sumin a l’ambient que generen les penyes de la grada d’animació”. Per tant, coincidint amb el Black Friday, el CE Manresa regalarà aquest diumenge aplaudidors vermells a tots els socis (antics i nous) a l’entrada del Congost. També als jugadors del futbol base. L’objectiu és donar color i “caliu” a l’estadi.


Els Red Sundays comencen aquest diumenge, 26 de novembre, coincidint amb el partit d’històrics del futbol català que enfrontarà el CE Manresa i el CE Europa al Congost, a les 12h. Els blanc-i-vermells necessiten un resultat positiu per trencar la dinàmica de les darreres jornades. Al davant tindran un Europa que ha començat molt fort aquesta temporada i ocupa la tercera plaça.


Francesc Sòria, portaveu de la directiva manresana afegeix: “És un dels grans partits de la temporada al Congost i volem que la grada sigui el jugador número 12. Ens agrada la idea de regalar aquests aplaudidors, sobretot per als més petits, ja que pot ser un element molt alegre i divertit per a ells”.


El club ja treballa en altres novetats per als propers partits al Congost, just abans de l’aturada de Nadal.

 

FOTO RED SUNDAYS 3.jpg
bottom of page