top of page

Xavi Corominas i Putxi valoren positivament el treball de la pretemporada

L'entrenador del primer equip Xavi Corominas i Gerard Puigoriol 'Putxi', que seguirà lligat a l'equip fent de lligam comunicatiu entre els jugadors i el club, han explicat als mitjans de comunicació en la roda de premsa al Congost aquest migdia les sensacions de la primera plantilla després de tot el treball de la pretemporada i de cara a l'inici de lliga, aquest dissabte a l'estadi de l'Atlético Saguntino.

Corominas ha explicat les bones sensacions que li transmeten la plantilla i el club des que va arribar. També ha valorat la qualitat de l'equip tant esportivament com personalment. I ha mostrat la seva confiança en els seus jugadors de cara a l'inici de lliga que serà en poc més de 48h. L'entrenador ha destacat l'exigència de la Segona RFEF, categoria en la que es troba el CE Manresa. Ha valorat la construcció de la plantilla, amb els 14 fitxatges, i ha explicat que també s'han fet diverses dinàmiques fora del terreny de joc.

Putxi per la seva banda, i com a cloenda, ha volgut agraïr la feina a tota la directiva i la confiança que han depositat en ell, a més de tornar a posar en valor la qualitat esportiva i humana dels jugadors.

bottom of page