top of page

PREMIS GOLSMEDIA

Óscar Pulido, el millor porter del Grup V de la Tercera Federació

El futbolista bagenc ha estat guardonat a la gala dels premis Golsmedia 2022 celebrada a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Madrid

Óscar Pulido ha rebut aquest dilluns al vespre el guardó que l’acredita com a millor porter del Grup V de la Tercera Federació la temporada 21/22. Els premis, que atorguen la Reial Federació de Futbol i Golsmedia, distingeixen els millors jugadors i jugadores de les principals categories del futbol nacional de la temporada passada. L’acte s’ha celebrat a la Ciutat del Futbol de las Rozas, la seu de la RFEF.

Pulido s’ha mostrat molt content quan ha recollit el premi, i ha dit que “el premi és una recompensa al treball i l’esforç de tot l’any” i també ha volgut recordar que el premi és també gràcies a tota la plantilla.

El guardó és un reconeixement a la gran temporada que va fer, col·laborant, amb les seves aturades, en la consecució del títol de Tercera RFEF del CE Manresa. A més, va finalitzar la temporada com el porter menys golejat amb només 21 gols en contra.

bottom of page