top of page

ENTREVISTA A OLGA SÁNCHEZ, GERENT
DE ROC CONSULTORS   

Roc Consultors, gabinet d’assessoria immobiliària i jurídica, és el principal patrocinador del primer equip del CE Manresa. La seva aposta pel primer equip del club passa per la confiança en el projecte Esportiu i en el model de gestió.

CEM: Per què ha decidit patrocinar el primer equip del CE Manresa?

Olga Sánchez: Hem seguit de prop l’evolució d’aquest nou projecte per al CE Manresa i hem vist com en els darrers 4 anys han aconseguit revertir una situació complicada i en uns temps molt difícils, basant-se en un model de gestió sostenible i apostant per la gent de casa. Són valors que coincideixen amb la nostra filosofia corporativa i vam veure una oportunitat d’alinear-nos amb el seu projecte i guanyar visibilitat en el territori.

CEM: que significa per a ROC Consultors ser el principal patrocinador del primer equip?

Olga Sánchez: Principalment, significa una gran satisfacció per donar suport a una entitat centenària i pionera de l'esport de la nostra ciutat i que està evolucionant cap a un model de gestió esportiva adequat al segle en què ens trobem. A més, els èxits aconseguits en les darreres temporades pel primer equip l'han fet guanyar una enorme repercussió i representen una oportunitat interessant per a nosaltres per arribar a nous clients arreu de Catalunya, així com al País Valencià i les Illes Balears.

CEM: el passat diumenge el club va reconèixer i el seu suport en un acte al Congost…

Olga Sánchez: va ser un acte molt emotiu i estem molt agraïts. La família del CE Manresa ens ha acollit molt bé i sentim que col·laborem en la consecució d’un objectiu comú. Entre tots situarem el club i la ciutat que representa en el lloc que es mereix per història i pel talent esportiu i en la gestió que hi ha a Manresa i el Bages.

IMG_0985.JPG
bottom of page