top of page

OBJECTIU 2000

EL CE MANRESA PRESENTA “OBJECTIU 2000”!

El club fusiona la festa del futbol base i el partidàs contra el campió, el Teruel, per intentar arribar a les 2000 persones diumenge al Congost

FESTA DEL FUTBOL BASE
Abans, des de quarts de deu del matí, el club ha organitzat la “Festa del Futbol Base” que començarà a quarts de deu del matí. Més de 300 nens i nenes desfilaran per la gespa mentre un dron enregistrarà les imatges. Durant la festa, tots els jugadors tindran xocolatada gratuïta. Els familiars, a més, tindran l’entrada gratis per al partit del 1r equip.

 

REGALS

Tots els participants d’aquesta festa entraran també en els sortejos dels següents regals: un patinet (Expert Joanola), una maleta (Viatges Concord), vals de descompte a Squaddra, la botiga oficial del club, una nit en un Hotel de 5 estrelles a Andorra (Montepio) i una pilota de la Copa del Rei i una samarreta del 1r equip.

RODA DE PREMSA
Aquesta tarda hem donat el tret de sortida a l'OBJECTIU 2000, amb una roda de premsa en què han parlat la presidenta Ruth Guerrero i el directiu Francesc Soria. Ambdòs han destacat l'ambició del club, i que esperem superar el rècord d'assistència aquest any en lliga, que és de més de 900 persones. En acabar la roda de premsa, s'ha fet una foto conjunta entre la plantilla del primer equip i els nens i nenes del futbol base.

EL PARTIT, AMB ENTRADA REDUÏDA
En la prèvia del partit, l’speaker Jordi Callau animarà la grada del Congost. El CE Manresa farà el passadís al recent campió del grup, el Teruel.
L’entrada a Tribuna serà, com sempre, de 15 euros. Però tots els acompanyants dels socis podran adquirir-la amb un preu reduït de 10 euros. Els socis del Manresa, els menors d’edat acompanyats i els socis de Montepio tindran l’entrada GRATIS.
A l’accés, a banda del marxandatge habitual, la “CEM Store” oferirà la novetat de les gorres del club (edició limitada). El club recomana que l’afició sigui previsora i arribi a la zona del Congost amb temps. De fet, el pàrquing del Baxi Manresa també estarà disponible.
Més de 20 professionals de la comunicació ja estan acreditats per al matx que també s’emetrà pel canal oficial del club a Webdirecto.

Amb tots aquests ingredients, el CE Manresa confia en arribar als 2000 espectadors. El rècord de la temporada van ser 2.200 en partit de Copa contra el Pontevedra. La mitjana a la lliga és d’uns 650. Contra l’Hércules es van superar els 900 assistents.


 

bottom of page