top of page

EL CE MANRESA PRESENTA LES EQUIPACIONS 2023-24

El CE Manresa ha presentat les noves equipacions a Cal Xavi, seu d’un dels patrocinadors del club. El nou disseny de Kappa, exclusiu per als bagencs, ha estat dissenyat pel manresà Marc Barrachina i aposta per un retorn als orígens amb les franges blanc-i-vermelles molt més marcades. L’altra novetat és l’escut de la ciutat a la part posterior. A la segona equipació, el color negre segueix de protagonista però sense franja blanca i amb un efecte a les mànigues amb tons grisos que la fa més elegant. Les dues samarretes tenen la presència frontal dels dos patrocinadors principals del primer equip: Roc Consultors i Les Pistes.

Els encarregats del primer equip que han fet de models a la desfilada de la samarreta han estat els “veterans” Òscar Pulido i Javi López i els fitxatges Tom Diawara i Nacho Pastor. Tres jugadores juvenils, Queralt Torrescasana, Martina Palacio i Emma Santibañez també han lluit les noves equipacions manresanes.
L’alcalde Marc Aloy ha assistit a l’acte, acompanyat per la directiva del CE Manresa, la plantilla del primer equip i un grup nombrós de socis i aficionats. Jordi Callau ha estat l’encarregat de l’animació i l’speaker de l’estadi, Pau Valdeolivas, ha fet la presentació. La festa, amb la col·laboració d’Styl FM,  s’ha completat amb una “fan zone” amb sessió de fotos i autògrafs de les estrelles del Congost amb els seguidors manresans.
La samarreta já està a la venda, a Squaddra, la botiga oficial del club, al centre de Manresa i a les taquilles de l’estadi, en dia de partit. També a les oficines del Congost a partir del setembre
.

bottom of page