top of page

Presentats els escuts descoberts i les banderes i samarretes recuperades del CE Manresa d’entre 1916 i 1923, i un president desconegut

En l’acte celebrat aquesta tarda al museu Manel Sánchez en què han mig centenar de persones a més de personalitats del club, de Manresa i de la Federació Catalana de Futbol

L’expresident del CE Manresa i director del museu, Manel Sánchez ha recuperat diversos escuts, samarretes i banderes del club de futbol manresà d’entre els anys 1916 i 1923. Un dels escuts, del que només s’ha recuperat la part inferior, prové d’un document que data del 20 de setembre de 1916, rubricat amb un escut del Manresa Football Club (1906).
Pel que fa al president desconegut fins ara, es tracta d’Enric Masana Canudas, que hauria ocupat el càrrec entre 1922 i 1923. Aquests descobriments arriben per part de Raimon Colomer, un col·leccionista d’escuts de futbol de Vilafranca del Penedès.

 

Les recreacions s’han exposat aquesta tarda al museu i s’exposaran al Congost en la prèvia al partit corresponent a la vint-i-setena jornada de Segona RFEF entre el CE Manresa i el CE Andratx. L’acte d’avui dimarts, ha estat tot un èxit de participació amb mig centenar d’assistents. Hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, el regidor d’esports de Manresa Anjo Valentí, l’alcalde Marc Aloy, el president territorial de la FCF, Esteve Olivella, Salvador Redó, exfotògraf de Regió 7, Raimond Colomé, col·leccionista d’escuts de futbol i la presidenta del club Ruth Guerrero, acompanyada de la junta directiva.El partit de diumenge es dedica a la història del club.

El partit de diumenge es dedica a la història del club. Per això els assistents, i tothom que hagi pertangut al club en qualsevol moment, tindran l’entrada gratuïta.

bottom of page