top of page

ACORD AMB NCCM
TRANSFORMATION FOUNDATION

ESC_C.E. MANRESA.png

LA FUNDACIÓ DELS EUA, NCCM TRANSFORMATION FOUNDATION, AMB  EL FUTBOL FEMENÍ DEL CE MANRESA

El El CE Manresa ha trobat un aliat de luxe. NCCM Transformation Foundation patrocina el benjamí femení que ha començat a competir el mes d’octubre. Aquesta aliança ha de servir al club del Congost per fer créixer la secció, molt afectada per la crisi interna de 2019 i, especialment, per la pandèmia de la covid.

 

NCCM Tranformation Foundation és la fundació de NCCM Roll Technology, una empresa nord-americana que fabrica rodets per al món de la siderúrgia i automoció com Audi, Wolkswagen, Skoda...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’objectiu d’aquesta fundació és donar eines a la societat per al seu creixement i buscar un món millor. Amb seu a River Falls, Wisconsin, treballen bàsicament als EUA, però també s’han instal·lat a Espanya, Alemanya i la Xina.
Joan Compte, representant de NCCM Transformation Foundation a Espanya, destaca que “NCCM és una empresa nord-americana i allà el futbol femení és molt important. Quan el CE Manresa ens va plantejar aquesta col·laboració vam veure que era idoni. Posarem el nostre granet de sorra per evitar la desigualtat en el futbol”.

El CE Manresa s’ha convertit en el primer exemple de col·laboració directe de NCCM Foundation en l’esport a l’estat espanyol

A l’estat espanyol, el CE Manresa s’ha convertit en el primer exemple de col·laboració directe de NCCM Foundation en l’esport. Gràcies a aquest patrocini, el club treballa en el desenvolupament del futbol femení. Una quinzena de nenes han començat a competir aquesta temporada amb l’ajuda d’una estructura esportiva que formen una  coordinadora i tres tècnics.


 

 

 

Mentrestant, la presidenta Ruth Guerrero valora que “per al CE Manresa és vital trobar col·laboradors com la NCCM Foundation. Gràcies a ells podem potenciar el futbol femení. Comencem des de baix, amb l’objectiu de consolidar grups temporada a temporada. Les nenes creixeran i el club també. Aquesta és la idea principal del CE Manresa amb la col·laboració de NCCM”.

Per al CE Manresa és vital la NCCM Foundation per potenciar el futbol femení

L’eslògan d’aquesta fundació diu “your suport makes a difference”. El CE Manresa està convençut que el suport de NCCM donarà un impuls per al futur pròxim del futbol femení a l’estadi del Nou Congost.

bottom of page