ESC_C.E. MANRESA.png

PATROCINADORS

EL MANRESA ES REFORÇA PEL FINAL DE LLIGA

Tres patrocinadors ajudaran el CE Manresa en la recta final del campionat de Tercera Divisió: Vagenmotor & Import, Bilore i PPG. Els dos primers amplien la seva col·laboració amb l’entitat. L’últim és una incorporació de luxe amb vista al futur.
Vagenmotor i Bilore seran presents a la samarreta del primer equip per als 4 partits que resten de la lliga regular i, també el playoff d’ascens, si el disputa, finalment, el conjunt del Congost. Mentrestant, PPG tindrà uns nous llocs presencials en forma de publicitat estàtica a l’estadi. Tots tres tindran protagonisme a les Xarxes Socials del club.
Vagenmotor és un taller multimarca líder en el sector de l’automoció amb seus a Manresa i Ripollet i amb expansió pròximament a l’Estat.
Bilore és una empresa que encapçala el mercat de la neteja i la desinfecció a Espanya amb un gran creixement els últims anys.
PPG és una multinacional nord-americana especialitzada en pintures, recobriments i materials especials.
La junta directiva del CE Manresa vol agrair el suport de les tres marques. La seva confiança és sinònim de creixement i de repte per al futur.