ESC_C.E. MANRESA.png

LA LLIGA MÉS IMPORTANT

LA LLIGA MÉS IMPORTANT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El CE Manresa es juga, per primera vegada, el títol de campió de Tercera Divisió. Però aquesta lliga queda en un segon lloc quan un dels seus socis més actius (i estimats) fa públic que pateix un càncer d’estómac. Es tracta d’en Miquel Muntaner.

Paral·lelament, aquest soci ha enviat aquest video on demana un últim esforç al primer equip. Muntaner explica que els dos darrers anys s’ha enamorat (encara més) del club on va defensar la samarreta en època juvenil.

Miquel Muntaner té 69 anys. És manresà però viu a Montreal, el Canadà, des de 1983 per motius professionals (capità de vaixell).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

A l’octubre, va recollir el carnet de soci d’aquesta temporada. I jornada rera jornada, ha seguit l’equip des de la distància, i ha piulat a les xarxes socials, entusiasmat amb l’any de somni a Tercera. L’equip, quan va saber de la seva malaltia, li va dedicar la victòria a Granollers.

Des del CE Manresa li enviem tota la força en la seva “guerra” contra el càncer i, esperem ajudar-lo anímicament amb l’entrega i el nostre joc (i si pot ser també amb els resultats).

Moltes gràcies pel missatge i pel suport, Miquel. T’estimem!

I  no us perdeu el missatge que ha enviat als jugadors i al club pel tram final de la temporada: