top of page

#FEMPINYACEMANRESA, el CE Manresa presenta la campanya de socis per a la pròxima temporada

Els dos primers mesos, la gent que es faci sòcia, tant els antics socis que renovin, com els nous, gaudiran d’un 50% de descompte respecte a la seva quota. La colla castellera Tirallongues de Manresa participa activament de la campanya

Fem Pinya preus post.png

El CE Manresa ha llençat la campanya de socis per a la temporada 24-25. Amb el hashtag #FEMPINYACEMANRESA, el club, lluny de la tristor de baixar de categoria, es mostra ambiciós i amb moltes ganes. És per això que enceta aquesta campanya de socis abans d’acabar la present temporada. Tant els socis i sòcies que renovin el carnet, com els nous, tindran un 50% de descompte en el preu (fins al 30 de juny).
Des d’avui, tothom que vulgui ja es pot fer soci en aquest enllaç: ENLLAÇ. També es podran fer socis a oficines, de dimarts a divendres a la tarda, i aquest diumenge, en l’últim partit de la temporada contra el Terrassa FC al Congost. L’entrada per aquest partit només costarà 5€ i serà el comiat de la històrica Segona RFEF. Els socis actuals, rebran un correu electrònic amb l’enllaç per renovar el carnet.

Els Tirallongues, la colla castellera de Manresa, ha protagonitzat la nova campanya amb una demostració al Congost. Una vintena de castellers i castelleres, juntament amb jugadors i membres del cos tècnic del primer equip, i jugadors de la base, han fet pinya per fer dos pilars de 4. Al capdamunt de cada pilar, els enxanetes Lucca i Emma, han aixecat lluït la bufanda del CE Manresa. La colla castellera tindrà a disposició carnets de soci gratuïts per venir a veure els partits que vulguin la pròxima temporada. A més, en una de les primeres jornades de lliga, el club els dedicarà el partit i faran una actuació a la mitja part.

Enguany el Manresa ha arribat als 500 socis. L’any passat per a la promoció d’ascens a Primera RFEF la xifra va suposar un rècord al Congost amb 720. Continuant amb la Campanya 3000 de fa uns mesos, l'entitat blanc-i-vermella segueix amb l’ambició de continuar creixent socialment, i per això, periòdicament apareixen iniciatives. L'última, el  descompte del 50% per fer-se soci per una temporada que serà apassionant. 

bottom of page