top of page

LES PORTES OBERTES HAN ESTAT UN ÈXIT

80 nens i nenes han vingut a la jornada de portes obertes en què han pogut entrenar i passar una estona amb els jugadors del primer equip

 

 

Avui hem celebrat la jornada de portes obertes perquè els nens i nenes de Manresa i voltants poguessin entrenar amb els jugadors del primer equip del CE Manresa. Més de 80 infants han vingut al Congost.

Els assistents s'han repartit en diferents grups i han jugat amb tots els jugadors de la primera plantilla. Partidets de 4x4, rondos o xuts a porteria han estat els jocs que més han gaudit els i les joves, i també els jugadors. L'activitat ha durat al voltant d'una hora. En acabar, tots els assistents, el cos tècnic, els organitzadors i els jugadors s'han fet una foto per commemorar aquesta iniciativa per apropar als nens i nenes als jugadors i que passin una estona amb ells.

Els porters han tingut un apartat especial, els nens han pogut entrenar, i practicar alguns dels exercicis que fan els porters del primer equip Oscar Pulido, Héctor Hurtado i Marc Vázquez sota les ordres de l'entrenador de porters Xavi Navarro.

Els jugadors han gaudit de l'experiència i han passat una estona divertida i diferent, i s'han mostrat contents de veure com els nens i nenes de Manresa s'estimens els futbolistes.

bottom of page