ce manresa
0

Segona Federació, grup 3 – Jornada 19

València Mestalla - Cd’E Manresa

El Manresa cau derrotat contra el València Mestalla a l’Antonio Puchades; El Manresa ha lluitat, però el conjunt valencià ha dominat les àrees. Ha sigut el primer partit d’Aitor Maeso a la banqueta

Equip de Comunicació | VALÈNCIA

21 de gener de 2024 – 16:00 hores

El partit ha començat igualat, però la primera ocasió de perill ha estat pel Mestalla. En el minut 4, Moha feia una molt bona acció defensant un u contra u i tapant el xut. En el 6, Córdoba veia la groga per donar-li un cop a la cara a Javi López quan el davanter i el defensa lluitaven per una pilota. En el minut 10, una falta a la frontal de l’àrea d’Alex Iglesias es convertiria en el primer gol local, a més, el manresà veia la targeta groga. Hugo González xutava la falta directa i la pilota, després de tocar el travesser, s’acabava colant a la porteria.
El gol ha suposat un cop dur pel Manresa. Arran d’aquí, els locals han començat a dominar el partit. L’equip català però, ha aconseguit sufocar l’empenta valencianista, a l’equador de la primera part, amb possessions llargues però sense generar perill. En el 25’, Yaya Sidibé es llençava, per tapar un xut en àrea petita de Gozálbez quan semblava que l’atacant cantaria el gol. Acció gairebé calcada dos minuts després, en aquesta ocasió era Iglesias qui tallava un centre quan un jugador valencià ja tenia la cama preparada per rematar.

I al 34’ penal en contra del Manresa. Gozálbez xutava fort i col·locat al pal dret de Pulido. El València Mestalla dominava el partit i el resultat quan l’àrbitre indicava el final de la primera part.
A la represa, Maeso donava entrada a Marc Martínez i Alpha Bagayoko i es quedaven al vestuari Marc Cuello i Enric Baquero. Javi López ha tingut la primera ocasió perillosa de la segona part, en el primer minut rematava amb el cap un centre des de la dreta però la pilota marxava fora. En el 50’, Gozálbez tornava a castigar els visitants, recollint una passada filtrada dins àrea petita i rematant davant de Pulido per fer pujar el 3-0 al marcador. Tot i això, el Manresa no s’ha esfondrat, i al 57’ Alpha xutava des del vèrtex de l’àrea i l’esfèric marxava lluny de la porteria. Marc Martínez veia la targeta groga per una falta sobre Gozálbez en el 61’. Al 63’, Maeso canviava els laterals, entraven Dani Reina i David Pons i marxaven Alex Sánchez i Alex Iglesias. Al 68’, la millor ocasió del partit per part del Manresa, Javi López aprofitava una errada en el refús del porter, i rematava amb el cap, però el mateix Nil Ruiz ho arreglava atrapant la rematada.

Al 71’ entrava Alex Pachon al terreny de joc i marxava Pol Ballesteros. Pulido tornava a ser providencial aturant un u contra u en el 78’ que hagués estat el quart gol del partit. Al 83’ el València rematava al travesser. El Manresa ha seguit buscant el gol, i Pachón ha tingut les dues ocasions més clares fins al final del partit. La primera ha estat al 85, en una jugada del davanter buscant-se un espai a la frontal i xutant amb potència, però el porter aturava la rematada. I poc després, l’ocasió més perillosa del Manresa, quan Pachón es treia un xut llunyà ajustat al pal dret i que obligava l’estirada de Ruiz per refusar a córner. El partit ha acabat amb derrota, però això no és com comença sinó com acaba, i l’etapa d’Aitor Maeso com a entrenador del CE Manresa tot just acaba de començar.