ce manresa
0

Segona Federació, grup 3 – Jornada 32

CF La Nucía - Cd’E Manresa

LA NUCÍA MARCA I GUANYA; un gol de penal i un altre al contraatac sentencien el partit en favor dels locals

David Caballero | LA NUCÍA

20 d'abril de 2024 – 21:35 hores

Tal com s’explicava a la prèvia, tenint en compte les dades, qui marqués, s’enduria el partit. Un gol de penal a la primera part i un altre al contraatac a la segona part han decantat el resultat pels locals. Tot i això, el Manresa ha començat bé el matx, tenint la pilota i generant ocasions. Al 6’ Pachón rematava fora una passada a dins l’àrea amb el cap d’Omar. Al 10’, era La Nucía qui robava la pilota en zona de perill, i en botes de Mario Robles, obligava Hurtado a fer una bona estirada per refusar el xut. La resposta manresana arribava amb una bona combinació enter Reina i Gilbert, aquest últim la posava a la frontal de l’àrea i de primeres xutava Pachón per sobre la porteria. Tot i que el Manresa estava millor, una badada en defensa perdent la pilota, ha fet que Hurtado provoqués un penal i veiés la groga. Christian Martínez transformava el penal i La Nucía es posava per davant. Poc després, un nou contraatac local obligava Hurtado a fer una altra bona aturada. En aquests minuts, el partit tenia ocasions per ambdós equips. Per part del Manresa, De La Peña l’ha tingut amb una rematada de cap enrere, que ha marxat per sobre la porteria al 27’. Tot i que el Manresa tenia més possessió que els locals, no aconseguia trobar la manera de fer mal la defensa vermell-i-negra que estava ben col·locada. En el 42’ un xut des de la frontal de Martí Soler ha obligat l’estirada de Rodrigo Egea per refusar l’esfèric a córner. Amb els bagencs buscant la porteria nuciera arribàvem al final de la primera part.

La represa ha començat igual que acabava el primer temps, amb un xut d’Omar al 46’. Des de la banqueta, Aitor Maeso donava entrada a Marc Martínez en substitució de Martí Soler. El Manresa continuava tenint la possessió de la pilota, però no aconseguia generar excessiu perill sobre l’arc local. En el 62’ ha estat Reina qui ha provat amb un xut que ha agafat el porter sense massa complicació. Maeso seguia movent la banqueta, i en el 65’ entraven Marc Cuello i Yaya Sidibé en lloc de Pol Ballesteros i Moha Djitte. En el 68’ un contraatac molt ràpid de La Nucía, el culminava Mariano Sanz per posar el 2-0 en el marcador. Fins al final del partit, l’equip vermell-i-negre ha tingut alguna altra ocasió, però no es tornaria a moure l’electrònic. Al final, La Nucía ha trencat la mala ratxa de 10 partits sense guanyar i el Manresa s’ha tornat cap al cor de Catalunya sense els 3 punts.