ce manresa
1

Segona Federació, grup 3 – Jornada 24

SD Formentera - Cd’E Manresa

Una primera part amb tot en contra i una segona per a l’esperança se salden amb la derrota (3-1) del Manresa a Formentera; El Manresa ha començat encaixant en el primer minut de partit, però no ha abaixat els braços tot i els tres gols que han suposat tres cops molt durs

Equip de Comunicació | FORMENTERA

24 de febrer de 2024 – 19:25 hores

El partit no podia començar pitjor. El Manresa rebia un gol en contra només començar, en el primer minut de partit. L’equip visitant, però s’ha reposat al primer cop, i ha començat a tenir la pilota i a aproximar-se a l’àrea rival. No obstant això, no acabaven de tancar les jugades rematant a porteria. En el minut 35, penal en contra del Manresa,  Górriz s’encarregava de transformar-lo, suposant el 2-0. Quan arribàvem al final de la primera part, una errada en sortida de pilota, a causa del vent, deixava la pilota en botes de Filgueira, que sol davant la porteria, sentenciava el partit en la primera part.

En la represa, el Manresa ha mostrat una altra cara, Pachón, que ha entrat en la segona part, ha tingut la primera ocasió dels segons 45 minuts. Al 55’, la defensa local ha tret un gol sota pals. Increïblement, el Formentera ha tornat a salvar un gol sota pals 10 minuts després. I a falta d’un quart d’hora pel final, Javi López, ha estavellat un xut al pal. Al 76’ Alpha ha marcat i ha donat esperances posant el 3-1 al marcador. El Manresa ha tingut més ocasions per retallar distàncies, però no ho ha aconseguit.
Alpha Bagayoko, que havia marcat, s’ha hagut de retirar lesionat. Les primeres proves mèdiques apunten a un trencament del tendó d'Aquil·les.