ce manresa
0

Segona Federació, grup 3 – Jornada 12

Cerdanyola CF - Cd’E Manresa

DURA DERROTA A FONTETES; . El Manresa perd (3-0) contra el Cerdanyola en un partit de més a menys

Equip de Comunicació | CERDANYOLA DEL VALLÉS

19 de novembre 2023 – 21:45hores

Ha començat endollat el partit el Manresa, i el primer xut ha arribat en el minut 4, amb una rematada dins l’àrea d’Omar que ha aturat el porter. Un minut després era Javi López, qui provava sort amb una rematada amb el peu desprès que la centrés Tom Diawara des de l’esquerra. I al 7’, Javi tornava  fer-se valer dins l’àrea rematant de cap un centre de Marc Cuello des de la dreta, que aturava el porter. Però al minut 10 arribava el primer gol del Cerdanyola, amb un xut de Boris Garrós, que sortia mossegat i es colava plorant, i tocant el pal, a la porteria.

El gol ha suposat un punt d’inflexió en el partit. El joc s’ha igualat i s’ha sufocat l’inici valerós del Manresa. Al 18’, Marc Cuello veia la groga. I al 22’, Max feia una jugada individual anant de fora a dins, i rematant des de la frontal, un xut que aturava Pulido. Un minut després, Nil Garrido veia la groga en una disputa per l’esfèric al mig del camp. El següent xut del Manresa ha estat al 26’, quan Nil Garrido ha rematat des de lluny, però ha aturat el porter Alex Sánchez. Semblava que tornava a agafar el pes del partit el Manresa quan arribàvem a la mitja hora de joc. Tanmateix, el Manresa no aconseguia generar perill sobre la porteria local. A les acaballes de la primera part, Martí Soler havia de ser retirat del terreny de joc lesionat, després que Max li fes una falta al mig del camp, i posteriorment el trepitgés un cop a terra. Entrava enlloc del migcampista, Carlos Gilbert. Amb un lesionat, un gol en contra i una vermella de manual perdonada al capità del Cerdanyola, arribàvem a la mitja part.

La represa començava amb una altra rematada de Javi López, que es treia un xut a la mitja volta des de la frontal, però tornava a aturar Sánchez. Al 58’ el Cerdanyola tornava a avisar, amb molt de perill, amb un cop de cap en planxa, però Pulido ha tret una mà salvadora quan ja es cantava el gol a la grada. Arribàvem al 62’ i Xavi Corominas donava entrada a Marc Martínez, Alex Iglesias i Alpha Bagayoko. Just després Yaya veia la groga per una falta a la vora de la línia divisòria. D’aquesta falta sortiria el segon gol. Una pilota caiguda del cel, que recollia Max i amb el mateix control driblava Pulido i marcava sense oposició. Era el minut 78 i entrava Enric Baquero substituint Omar Ouhdadi. El partit seguia el mateix guió quan al 80’, era Carlos Martínez qui rebia d’esquenes a dins l’àrea i amb una mitja volta i un xut al pal llarg del porter, feia el tercer gol que segellava el partit. Poc més succeiria en un partit en el què el Manresa ha anat de més a menys.