ce manresa 3
CE EUROPA 1

Segona Federació, grup 3 – Jornada 13

Cd’E Manresa - CE Europa

UN MANRESA AMB GANA I CARÀCTER REMUNTA L’EUROPA; els locals se sobreposen a un gol en contra a l’inici del partit (3-1) amb gols d’Omar Ouhdadi, Enric Baquero i Pol Ballesteros

David Caballero | MANRESA

26 de novembre de 2023 – 17:00 hores

Ha sortit millor l'Europa al partit, tenint més possessió, però la primera ocasió ha arribat pel Manresa. En el minut 5, Carlos Gilbert ha rematat dins l'àrea una pilota rebotada de la defensa, que marxa a prop del pal dret. Però el partit s'ha torçat molt aviat, quan al minut 8, Servetti ha rematat amb el cap una pilota penjada a l'àrea petita per avançar els visitants en el marcador. El primer quart d’hora l’Europa ha tingut el control del joc i del marcador. En el 22’ Castell ha vist la groga per una falta sobre Gilbert quan l’atacant blanc-i-vermell l’ha driblat deixant passar la pilota per sota les cames. El Manresa ha reaccionat amb caràcter i joc, i en el 27’ Omar ha culminat una bona jugada en banda dreta, que ha acabat amb una passada a l’interior de l’àrea i el davanter s’ha llençat per enviar la pilota al fons de la porteria.
Els blanc-i-vermells portaven, ara sí, el pes del partit. En el 33’ Pau López ha vist la groga per una falta dura al costat de les banquetes. Poques ocasions en la primera part, que ha acabat amb un xut de Baquero a les mans de l’exporter del Manresa, Marc Vito.

Només arrencar la segona part, l'Europa ha estat a punt de marcar, però Moha ha arribat al tall in extremis quan el davanter estava a punt d'afusellar Hurtado a l'àrea petita. Després d'aquest ensurt, al 49', Baquero ha fet el segon gol del Manresa. Una bona jugada des de la dreta, que ha acabat amb una centrada rasa, supera la defensa i Baquero arriba per darrere per rematar la jugada. El Manresa s’ha posat per davant, però ha continuat pressionant alt i buscant el tercer gol, en comptes de defensar el resultat. Al 53’ Alex Sánchez ha vist targeta groga per una falta perillosa a la frontal de l’àrea. Àlex Pla ha llençat molt bé la falta, però Hurtado ha evitat el gol amb una gran aturada al pal dret. L’Europa ha fet canvis al 58’, i el Manresa feia el mateix, al 62’, donant entrada a Pachón en substitució d’Alpha.

Pachón ha provat una rematada de cap molt difícil que ha acabat a les mans del porter en el 72’. Arribàvem al tram final del partit, i l’Europa tenia la possessió i buscava el gol de l’empat, però amb més ganes que encert. En el 77’, Xavi Corominas ha donat entrada a Pol Ballesteros i Marc Cuello en lloc dels golejadors Enric Baquero i Omar Ouhdadi. El Manresa, que no patia en excés, l’empenta visitant, ha tingut una nova ocasió, al 83’ però el xut ha quedat fluix. La rèplica visitant ha arribat al 85’, amb un xut llunyà d’Adri Gené, que ha marxat molt desviat. Al 87’ però, Hurtado ha fet una de les aturades del partit, arribant a una rematada al seu pal dret amb un vol sense motor. Arribàvem al final del temps reglamentari, i a l’afegit, amb l’Europa abocat per aconseguir el gol, Pol Ballesteros ha agafat una pilota al mig del camp, ha marxat de la defensa en velocitat, i s’ha plantat davant de Marc Vito, per batre’l amb un xut al pal dret del porter. El 3-1 ha segellat el partit i ha donat la victòria a un Manresa que s’ha refet del gol en contra a l’inici del partit. L’equip ha trencat la mala dinàmica amb un cop de puny sobre la taula i ha demostrat que ha fet el “clic” que va dir Corominas en la prèvia.