top of page

EL CE MANRESA INCORPORA SERGI VÁZQUEZ AL DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ

El CE Manresa continua reforçant la seva estructura de gestió a l'incorporar Sergi Vazquez, professional del màrqueting i la comunicació, al departament comercial i de promoció. Després de col·laborar en diverses àrees del club, la junta directiva ha confiat en la seva capacitat per augmentar els recursos econòmics de l'equip i crear noves sinergies amb els patrocinadors.

Com afrontes aquest nou desafiament al club?
Sergi Vázquez: "Amb molta il·lusió i agraïment a l'equip directiu per confiar en el que crec que puc aportar al club on vaig jugar de petit. En aquests moments, el CE Manresa és un model d'èxit en l'àmbit esportiu i volem seguir creixent. Per aconseguir-ho, necessitem el suport del teixit empresarial local, com tenen la resta d'equips de la nostra categoria. En aquest sentit, hem començat a establir col·laboracions amb els patrocinadors a un nivell més profund, adaptant-nos a les tendències actuals en màrqueting esportiu, la qual cosa està fomentant una relació més estreta amb els espònsors i la possibilitat de créixer junts."

 
En què es basa aquesta relació?
"Es basa en una tasca conjunta en àrees on tenim interessos comuns, com la salut o la formació, però també en d'altres, com el foment de la igualtat o la promoció del territori. La base d'aficionats del club ha crescut significativament en les últimes temporades, tenim una alta assistència d'espectadors al Congost i les nostres xarxes socials tenen un gran seguiment gràcies a la gran feina en aquesta àrea. Tot això ens converteix en un aparador molt atractiu per a accions de brànding a nivell local i regional, a les quals aportem un valor afegit significatiu."

Pots oferir algun exemple?
Algun exemple?
"Doncs tenim l'exemple d'una empresa productora d'aliments de casa nostra amb la que volem treballar conjuntament en els bons hàbits alimentaris de les nostres jugadores i jugadors. Una autoescola oferirá consells sobre seguretat viària i descomptes per les llicències de cotxe i moto i una consultora immobiliària un servei d'assessorament online gratuït per a tots els socis i famílies de jugadors del CEM".

També s'està impulsant la tasca de la Fundació CEM.
Efectivament, la Fundació del CE Manresa juga un paper fonamental per donar suport, per exemple, a les necessitats del futbol base. També duu a terme accions per promoure el futbol femení i millorar la sostenibilitat en diferents àrees de la nostra activitat. La Fundació compleix una funció de vital importància i volem potenciar-la al màxim.

Quins són els teus objectius a curt i llarg termini?
"A curt termini, el nostre objectiu és augmentar l'assistència als partits en un 20% durant la present temporada. A llarg termini, com he comentat, estem treballant per reforçar aliances amb empreses locals i regionals, la qual cosa es traduirà en un augment del 30% dels nostres ingressos per patrocini en els pròxims tres anys. Això ens permetrà invertir més en el desenvolupament de talent i millorar les instal·lacions.

Alguna altra novetat?
Sí, volem avançar en el procés de digitalització del club i estem en converses amb una empresa local de tecnologia per llançar una iniciativa conjunta que fomenti la participació dels aficionats, per exemple, a través d'una aplicació mòbil. Estem focalitzant els nostres esforços en una estratègia de màrqueting digital sòlida, que inclou contingut de qualitat a les nostres xarxes socials i la creació d'una botiga en línia per augmentar la visibilitat de la marca del CE Manresa a tota la regió."

bottom of page