ESC_C.E. MANRESA.png

LES CLASSES DEL CEM

JOC EN L'ESPAI AMB MARC MARTÍNEZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta setmana s'han estrenat les classes del Centre d'Esports Manresa. En aquestes classes d'una hora, els nens i nenes d'un equip de futbol base, tindran l'oportunitat d'entrenar-se i rebre consells i indicacions sobre el terreny de joc dels jugadors del primer equip. La finalitat d'aquesta activitat és que els nens i nenes millorin el seu futbol, mitjançant el consell dels jugadors de 3a Divisió del primer equip. Cada jugador que imparteixi aquest tipus de classes, ho farà en l'aspecte del joc en el que més destaqui, per tal d'ajudar als joves a millorar en aquesta faceta. Aquest tipus d'entrenament més específic és molt difícil de fer en entrenaments ordinaris.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta ocasió, el migcampista Marc Martínez va proporcionar els seus consells i la seva experiència als nens de l'Aleví D. L'activitat es va basar en el 'joc en l'espai' i Martínez va explicar i corregir els nens en aquest aspecte del joc. Durant l'entrenament, es van realitzar rondos, passades amb rotacions, passades dividint el terreny en sectors, passades a l'espai, centres a l'àrea, xuts a porta i penals, per millorar la passada i el coneixement de l'espai.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Les pròximes setmanes s'extendran aquestes classes dirigides pels jugadors de Tercera Divisió a la resta d'equips de la base. Anirem informant mitjançant la web i les nostres xarxes socials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I no us perdeu a en Marc Martínez valorant l'activitat:

2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg