top of page

Jugadors del primer equip del Centre d’Esports Manresa reparteixen il·lusió i alegria a l’Hospital Sant Joan de Déu i la Clínica Sant Josep de Manresa

Quatre jugadors de l’equip manresà i un membre del cos tècnic han lliurat samarretes d’edició limitada, bufandes, pilotes de la Copa del Rei i més merxandatge blanc-i-vermell entre els menors i adolescents ingressats als dos centres assistencials de la Fundació Althaia
 


 

Els jugadors Òscar Pulido, Alex Iglesias, Moha Djitte, Tom Diawara i el fisioterapeuta Dídac Negro, en representació del Centre d’Esports Manresa (CE Manresa), han visitat els infants i adolescents ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Clínica Sant Josep de Manresa; dos dels centres assistencials de la Fundació Althaia.

Els jugadors del CE Manresa han volgut fer una sorpresa nadalenca, apropant-se a conèixer els pacients ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Sant Joan de Déu i els pacients menors d’edat ingressats a la Clínica Sant Josep.

Pulido, Iglesias, Djitte, Diawara i Negro han repartit diversos regals com la samarreta d’edició limitada que es va dissenyar per a la Copa del Rei, bufandes, samarretes de l’equip, motxilles, gorres i pilotes de la Copa. Squaddra, la botiga oficial del club, ha col·laborat amb el merxandatge que s'ha repartit entre els nens i nenes.

El director de la Clínica Sant Josep i adjunt a la Direcció de la Fundació Althaia, Albert Estiarte, i la directora de Comunicació i  Participació, Antònia Raich, han rebut els jugadors a qui han agraït la seva implicació per aconseguir mantenir l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els nens i nenes hospitalitzats.

La visita s'ha acabat amb una foto de família amb personal sanitari i l'agraïment dels professionals que atenen als més petits per la visita dels representants de l'equip manresà.

bottom of page