top of page

EL CE MANRESA S'UNEIX A LA PLATAFORMA FOOTBALLCLUB

El CE Manresa s'uneix a la plataforma FootballClub per retransmetre en directe tots els partits al Congost
Amb la implementació d'una càmera intel·ligent HUDL, es podrà seguir en temps real tots els partits del primer equip i dels equips de base que es juguin al Congost.


El CE Manresa i FootballClub han signat un conveni per a la integració del club manresà dins la plataforma de transmissions esportives. A partir d'aquest acord, s'instal·larà una càmera d'intel·ligència artificial Hudl a l'estadi municipal del Congost que permetrà la gravació i emissió en directe dels partits que s'hi juguin, tant del primer equip a 2ª RFEF com de tots els altres equips que conformen la base del club.


El servei funciona mitjançant subscripció a través de la pàgina web de FootballClub i es diferencia en el Pla 2a RFEF per al primer equip i el Pla Canal Club per als equips de base. El pla pot contractar-se mensualment o per a tota la temporada. En ambdós casos, els socis del Centre d'Esports gaudeixen d'un descompte del 30% sobre la tarifa.
Amb aquesta novetat, el CE Manresa vol millorar el servei i l'experiència dels seus socis, aficionats, jugadors, familiars i amics, oferint-los una eina que facilitarà el seguiment dels partits per a aquells que no puguin desplaçar-se a l'estadi o que vulguin reviure els partits a casa. Pel que fa als seguidors del primer equip a 2ª RFEF, també podran veure els partits que l'equip manresà jugui com a visitant en el desplaçaments, així com tots els altres partits de 2ª RFEF, dels equips que estiguin subscrits a la plataforma.


En els propers dies es durà a terme la instal·lació de la càmera Hudl, empresa nord-americana líder en transmissions i streaming. La càmera utilitza tecnologia d'intel·ligència artificial per retransmetre i seguir el joc de manera autònoma. Es preveu que les primeres transmissions comencin en 15 dies, coincidint amb la disputa del primer partit del CE Manresa al Congost contra el Valencia B, dissabte 9 de setembre.

bottom of page