top of page

VISITEM L'ESCOLA FEDAC DE MANRESA

Jugadors del CE Manresa han promocionat el futbol a l'escola FEDAC de Manresa

Paco, Jaume i Khalid han convidat als alumnes a apuntar-se a la coescolar de futbol que faran al centre educatiu. Els nens i nenes del col·legi tenen una entrada gratuïta per a venir a veure el partit del pròxim diumenge al Congost contra el Terrassa FC.

Paco Benítez, Jaume Pascual i Khalid Noureddine han visitat aquesta tarda l'escola FEDAC de Manresa per a animar als nens i nenes a apuntar-se a la nova coescolar de futbol que començarà a l'octubre. Tant en Paco com en Khalid seran monitors de la coescolar, en la que els nens podran entrenar amb jugadors de Segona RFEF.
Aquesta activitat es farà els dilluns i els dimecres des d'un quart de sis de la tarda. Tothom que vulgui més informació es pot posar en contacte amb l'escola.

A banda d'això, el club ha donat una invitació per a cada jugador i un acompanyant per veure el partit de diumenge a les 12, al Congost, davant el Terrassa FC.

Tots els alumnes, des de primer fins a sisè de primaria han passat una estona amb els nostres jugadors. Molts han volgut fer-se fotografies amb els jugadors, fins i tot, els més grans, han volgut la signatura dels futbolistes.

WhatsApp Image 2022-09-28 at 17.54.27.jpeg
bottom of page