top of page

CAMPANYA 3.000

Esperonats per l’èxit de la Copa del Rei, el CE Manresa vol arribar als 3000 socis el 2030. És per això, que el club del Congost engega una campanya per facilitar l’entrada de nous abonats


 

Què és Objectiu 3000?
 

L’entitat ha planificat una sèrie d’accions orientades a promoure i fer més accessibles les quotes i millorar l’experiència dels aficionats en els partits a l’estadi. L’objectiu per aquesta temporada 2023-2024 és arribar als 1.000 abonats, xifra mai assolida fins ara al Congost, però que des de la directiva es veu factible, per seguir progressant cap als 2.000 la temporada 2026-2027 i els 3.000 el 2030.

 

Segons el portaveu del CE Manresa, Francesc Sòria: “Són només xifres però que representen un dels projectes fonamentals del club. Fer créixer la massa social de l’entitat i millorar l’experiència del que significa ser soci d’un club esportiu centenari, dels més antics de Catalunya i Espanya, com és el nostre. Estem contents amb el gran nombre d’aficionats que venen a veure els partits (entre 600 i 700 de mitjana) i el creixement que hem experimentat en els darrers tres anys. També hem pogut comprovar que en partits com el de l’Oviedo de Copa del Rei, el de l’any passat contra el Pontevedra, o alguns dels enfrontaments decisius a 2RFEF contra el Teruel o el Navalcarnero, vam omplir el Congost amb 2.000 persones, el que ens certifica que a la ciutat i a la comarca hi ha una gran passió pel futbol de nivell i pel Centre d’Esports. Aquest fet fins no s’ha acabat de traduir a la massa de socis. Per tant, engeguem mecanismes perquè aquests partits no siguin aïllats i aquest públic es fidelitzi”.

 

Com ho aconseguirem?
 

La CAMPANYA 3000, s’inicia aquesta setmana amb la presentació de les noves quotes per a la resta de temporada actual, amb tarifes reduïdes per posar-les a l’abast de tothom. En totes les categories s’aplicaran descomptes del 40% aproximadament. Així, el carnet de Soci Numerari queda per 50€, el de Jubilat per 40€ i el carnet jove (de 18 a 24 anys) i familiars del CE Manresa per només 20€. La presentació de les noves quotes va acompanyada d’un vídeo motivador, inspirat en les emocions viscudes pels aficionats durant el partit de Copa del Rei.

 

Sòria afegeix: “Des del club sempre hem defensat que tenim les quotes més baixes de la categoria, però no n’hi ha prou. Per a nosaltres el més important és que la gent pugui venir a l’estadi i gaudir d’una categoria professional. Ens visiten equips històrics, tradicionalment molt potents i capaços de donar campanades a la Copa! Volem més gent al Congost que és sinònim de més ambient, més diversió i més ajuda a la nostra plantilla”.

 

Més accions coincidint amb el Black Friday i la campanya de Nadal
 

Aquesta serà només la primera de les accions per impulsar l’augment de socis de la Campanya 3000. En pocs dies, coincidint amb el Black Friday, el CE Manresa activarà el RED SUNDAY on es posaran en marxa més novetats coincidint amb les noves quotes socials que ja estaran activades.

Per fer-se soci, qualsevol interessat ho podrà fer via online a l’enllaç de la web cemanresa.net i a les XXSS del club. També en oficines del Congost cada tarda o els dies de partit a taquilles.

El club seguirà ampliant la Campanya 3000 també al Nadal, amb més propostes. El full de ruta de la Campanya 3000 acaba de començar.

bottom of page