top of page

Encetem la temporada lluny del Congost
Avui s’ha sortejat el calendari de la temporada 23/24. El primer partit serà al Nou Camp de Morvedre contra l’Atlético Saguntino. La última jornada també serà a terres valencianes, al camp de l’UD Alzira

Aquest migdia s’ha decidit el calendari de Segona RFEF per a la temporada 23/24. Iniciarem la lliga el 3 de setembre al Nou Camp de Morvedre, estadi de l’Atlético Saguntino. El primer partit al Congost serà en la jornada 2, del 10 de setembre, i ens enfrontarem al València Mestalla. La següent jornada, la 3, tornarem a jugar a casa, on hi rebrem la Penya Deportiva.
El primer partit contra un equip català serà la quarta jornada, que visitarem l’estadi del Badalona Futur. L’últim partit abans de Nadal anirem a jugar a casa del Te
rrassa FC. I tancarem la primera volta, la primera setmana de l’any, rebent l’UD Alzira al Congost. Acabarem la lliga al camp de l’UD Alzira.
En total tindrem quatre viatges a les Illes Balears per enfrontar-nos a CE Andratx, SE Penya Independent, SD Formentera i Penya Deportiva, amb aquests dos últims ja ens vam enfrontar la temporada passada.
I visitarem terres valencianes sis vegades. Atlético Saguntino, València Mestalla, UD Alzira, Hércules CF, CF La Nucía i Torrent CF, aquests dos últims, no els vam visitar la temporada passada.
Per últim, tindrem set desplaçaments per Catalunya, CE Europa, Lleida Esportiu, Terrassa FC, Cerdanyola FC, UE Sant Andreu, RCD Espanyol ‘B’ i Badalona Futur seran els equips.

 

bottom of page