top of page

AUTOBÚS D'AFICIONATS PER ANIMAR L'EQUIP A NAVALCARNERO

El CE Manresa organitza un autobús perquè l'afició pugui viatjar a l'estadi Mariano González a animar l'equip en el partit de tornada de play-off d'ascens a Primera RFEF.

La sortida serà dissabte a les 7 del matí des del pàrquing del Baxi Manresa, i la tornada, després del partit. El viatge es farà amb reserva prèvia. Per reservar una plaça a l'autobús s'haurà de fer a les oficines del club, al Congost, de 5 a 8 de la tarda. La data màxima per fer-ho és dijous. El preu del viatge és de 60€, els quals inclouen l'entrada al partit. En cas que no s'arribés a un nombre suficient de persones per a fer l'autobús, es retornaran els diners de les persones que ja haguessin reservat i pagat.

L'equip blanc-i-vermell va guanyar diumenge el partit d'anada de la primera eliminatòria de play-off d'ascens per 1-0 gràcies a un gol de Jaume Pascual a la segona part. L'equip, que va pujar per primera vegada a Segona RFEF la temporada passada, ha aconseguit ficar-se en el play-off per ascendir a Primera RFEF. Una temporada que ja és històrica, i que ho podria ser encara més. L'afició no va fallar a l'equip i més de 2.000 persones van presenciar el partit al Congost. Dissabte, a les sis i mitja de la tarda, es juguen passar la primera ronda de l'eliminatòria a l'estadi municipal Mariano González de Navalcarnero. L'afició de l'equip català pot ser clau per superar l'eliminatòria, per això, omplir l'autobús per animar l'equip és tan important.

bottom of page