top of page

ACORD AMB LA UAMRESA-FUB

El CE Manresa i la UManresa-FUB han renovat l’acord de patrocini
 

Ruth Guerrero, presidenta del Centre d’Esports Manresa, i Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages, han signat avui la renovació de l’aliança entre ambdues entitats

L’acte, que s’ha dut a terme a les instal·lacions de la FUB-UManresa, ha lligat la Universitat i el club per a una temporada més. A més d’una col·laboració econòmica, aquesta signatura també inclou la presència del logotip de la Universitat a les samarretes i a l’estadi. A banda d’això, el CE Manresa i la FUB-UManresa treballen conjuntament en diferents àmbits, per exemple, en el conveni perquè els estudiants puguin fer pràctiques universitàries al club.

La presidenta, Ruth Guerrero, s’ha mostrat satisfeta amb la renovació del conveni i ha explicat que “estem molt contents des del CE Manresa que un any més la FUB-UManresa estigui col·laborant amb nosaltres, aquest acord és molt important per a la nostra entitat i esperem reeditar-lo durant molts anys més”.

Per la seva part, Valentí Martínez ha dit que “estem molt contents com a Universitat de seguir col·laborant de forma activa amb el projecte del CE Manresa i, per tant, sempre que tinguem la possibilitat de col·laborar i participar en aquest projecte esportiu, nosaltres hi serem”.

Amb aquesta signatura, el club i la Universitat prorroguen una col·laboració que dura des de 2003.

bottom of page